ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВлада Сімферополя контролює вивіз сміття в місті

Влада Сімферополя контролює вивіз сміття в місті

У прибиранні міста задіяні всі комунальні служби, а також спеціалізовані підрядні організації, які здійснюють збирання і вивезення твердих побутових відходів.

Міська влада тримає під особливим контролем ситуацію з прибиранням та вивезенням сміття в Сімферополі. Про це журналістам повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Анатолій Рогов.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Сімферопольської міськради.

За його інформацією сьогодні ведеться цілодобова робота з підтримання чистоти в житлових масивах і на вулицях кримської столиці, а також щоденна очистка доріг і тротуарів від залишків льоду, піску і протиожеледних сумішей, які застосовувалися під час недавніх снігопадів.

«У прибиранні міста задіяні всі комунальні служби, а також спеціалізовані підрядні організації, які здійснюють збирання і вивезення твердих побутових відходів, - зазначив Анатолій Рогов, - сьогодні міські вулиці прибирає новий підрядник - підприємство ТОВ «Раф +». Для цього він має відповідний ресурс і нову спеціальну техніку. Прибирання щодня починається з восьмої години вечора, коли водії сміттєвозів отримують путівки, і закінчується близько 7 - 8-ми ранку, залежно від номера маршруту і обсягу роботи».

За словами начальника управління житлово-комунального господарства, в кримській столиці тепер працюють сміттєвози більшої місткості і ступеня стиснення, що дозволяє кожній сміттєзбиральній машині щодня вичищати від 200 до 250 контейнерів.

У свою чергу, директор представництва підприємства ТОВ «Раф +» в Криму Євген Скворцов повідомив, що на сьогоднішній день в місті на прибиранні сміття працюють 9 великовантажних машин, здатних обслуговувати до 1000 сміттєвих контейнерів на добу.

Він також поінформував, що в Центральному районі кримської столиці вже встановлено 600 нових контейнерних баків, в Київському районі - близько 500, а в Залізничному - до кінця наступного тижня підприємство планує встановити ще 250.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)