ГоловнаНовини ЖКГТранспортВлада взялася за нелегальних перевізників

Влада взялася за нелегальних перевізників

В Україні почали проводити рейди по боротьбі з нелегальними пасажирськими перевізниками, які ігнорують наявність COVID-сертифікатів

 

В Україні почали проводити рейди по боротьбі з нелегальними пасажирськими перевізниками, які ігнорують наявність COVID-сертифікатів. Глава «‎Укртрансбезпеки» зазначив, що першу перевірку проводили 11 листопада, і надалі таку практику продовжать.

Згідно з інформацією, рейди здійснюються співробітники «‎Укртрансбезпеки» спільно з Національною поліцією.

«‎Ми сьогодні провели перший такий рейд для боротьби з нелегальними перевізниками, і я точно можу анонсувати, що вони проходитимуть і надалі», — заявив він.

Глава відомства зазначив, що в Україні з 1 жовтня запрацювали нові штрафи для порушників правил перевезень пасажирів та вантажів на транспорті. Відтак, нелегальні перевізники мають сплатити штрафи у розмірі не менше 17 тисяч гривень.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України ввів нові обмеження через те, що ускладнюється ситуація зі зростанням кількості хворих коронавірусом. Зокрема, нові правила почали діяти з 21 жовтня поточного року. Йдеться про необхідність пред’явити сертифікат вакцинації проти COVID-19 для подорожі на літаку, поїзді або ж автобусі, який їде з одного міста в інший.

 

 

 
Коментарі (0)