ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВласників сімферопольських МАФів обкладуть даниною

Власників сімферопольських МАФів обкладуть даниною

У Сімферополі з власників тимчасових споруд буде стягуватися пайовий внесок на розвиток інфраструктури кримської столиці, розмір якого залежатиме від займаної площі, типу об'єкта, періоду і місця його розташування

У Сімферополі з власників тимчасових споруд буде стягуватися пайовий внесок на розвиток інфраструктури кримської столиці, розмір якого залежатиме від займаної площі, типу об'єкта, періоду і місця його розташування. Отримані кошти будуть розподілятися на ремонт тротуарів, водопровідних мереж, систем вуличного освітлення, проведення робіт з озеленення, а також інших заходів з благоустрою міста.

Таке рішення було прийнято на сьогоднішній позачерговій 39-й сесії Сімферопольської міської ради VI скликання, інформує прес-служба міськради.

В ході сесії були внесені поправки до Положення про цільовий фонд створення і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста. Зміни були розроблені для приведення документа у відповідність з нормами чинного законодавства, а також залучення коштів до міського бюджету.

Депутати затвердили додатки комплексну програму соціально-економічного та культурного розвитку Сімферополя, а також зміни до міського бюджету на поточний рік у частині перерозподілу обсягів субвенцій і дотацій.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)