ГоловнаКоментаріФінансування ЖКГВ.Музиченко:«Штрафи за неправомірно оформлені субсидії – це міф»

В.Музиченко:«Штрафи за неправомірно оформлені субсидії – це міф»

Заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко стверджує, що штрафи за неправомірно оформлені субсидії – це міф
Заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко стверджує, що штрафи за неправомірно оформлені субсидії – це міф. Про це повідомила пресслужба Міністерства соціальної політики.
 
“Жодних штрафів, навіть при неправильному заповненні документів або неправомірному отриманні субсидій сьогодні немає. Це міфи навколо програми житлових субсидій, які розповсюджуються уже майже третій десяток років – відколи діє відповідна програма”, - заявив Музиченко.
 
За його словами, субсидію ні в кого не забирають.
 
“Субсидія – це різниця між розміром платіжки і тим, скільки від відповідного розміру доходів громадянин має платити, тобто в середньому 10% від доходу. Цей відсоток індивідуально визначається для кожної сім'ї залежно від доходу. Наприклад: дохід 3000 грн, 10% = 300 грн, решта - це субсидія. Якщо платіжка приходить на 2000 грн, від них віднімаємо 300 грн (10%) і виходимо на середній розмір субсидії, які держава надавала в минулому опалювальному сезоні, - 1700 грн. На сьогодні ми не плануємо нічого переглядати”, - наголосив Музиченко.
 

Нагадаємо, Уряд взявся вивчати питання приховування доходів деякими заявниками на субсидію.  

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
17 Жовтня 2019 p. 21:54
Пенсіонери отримують пенсію, а тим часом багато осіб непенсійного,  але  вже  досить  похилого    (за  50)   віку  взагалі не мають ні зарплат, ні пенсій: звільнені з попереднього місця роботи у зв"язку з різноманітними "ліквідаціями" держпідприємств; тобто стали безробітними з ініціативи держави і по незалежним від  них   причинам - і цю  категорію  безробітних  порошенківська  влада  позбавила  субсидій.... ---------------------------То  може  новий  президент  виправить    маразм   попередника?