ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВнаслідок негоди знеструмленими досі залишаються понад 300 населених пунктів

Внаслідок негоди знеструмленими досі залишаються понад 300 населених пунктів

Знеструмленими внаслідок негоди залишаються 318 населених пунктів у 6 областях України.

Станом на 7.00 п'ятниці, 21 квітня, знеструмленими внаслідок складних погодних умов залишаються 318 населених пунктів у шести областях.

Про це повідомили у прес-службі Державної служби надзвичайних ситуацій, передає «Інтерфакс-Україна».

Зокрема, в Одеській області знеструмлено 245 н. п., Миколаївській – 14 н. п., Харківській – 23 н. п., Дніпропетровській – 32 н. п., Херсонській – 3 н.п., Запорізькій – 1 н. п.

За період 19-20 квітня електропостачання було відновлено в 485 н.п. у Дніпропетровській, Полтавській, Харківській, Запорізькій, Херсонській та Кіровоградській областях.

«Через налипання мокрого снігу та шквального вітру зафіксовано падіння близько 2 тис. 900 дерев у Харківській, Запорізькій і Дніпропетровській областях. В результаті падіння дерева 18 квітня в м. Новоросійськ Дніпропетровської області від отриманих травм у лікарні померла жінка 1957 р.», - йдеться в повідомленні на сайті відомства.

Нагадаємо, раніше Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко заявив, що голови ОДА мають взяти під особистий контроль ситуацію, яка склалася через погіршення погодних умов та оперативно подолати наслідки негоди.

 

 
Коментарі (0)