ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВінничани заборгували за тепло та гарячу воду більше 69 млн тисяч гривень

Вінничани заборгували за тепло та гарячу воду більше 69 млн тисяч гривень

Станом на 23 квітня населення боргує підприємству 69 млн 920,3 тис. гривень з урахуванням боргів минулих періодів. Є й такі споживачі, що боргують підприємству понад 10 тисяч гривень. Таких споживачів – 1738. Їхній борг – 56 млн 925,1 тисяч гривень.
Опалювальний сезон завершився на початку квітня, однак теплопостачальне підприємство розпочало підготовку до наступного опалювального сезону. Важливим є розрахунок боржників за отримані послуги, адже  погашення заборгованості позитивно вплине на підготовку КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» до нового опалювального сезону, повідомляє прес-служба підприємства.
 
«Із завершенням опалювального сезону не нараховується умовно-змінна частина плати за централізоване опалення, що, в свою чергу, зменшує фінансове навантаження для споживачів. Тому всіх просимо розрахуватися за спожите, а якщо існує накопичення боргу за минулі періоди, обов’язково його погасити» - говориться в повідомлені прес-служби.
 
Станом на 23 квітня населення боргує підприємству  69 млн. 920,3 тис. гривень з урахуванням боргів минулих періодів.
 
1861 споживачів боргують за послуги понад 5 тис гривень. Їхній борг складає 12 млн 995,2 тисяч гривень.
 
Є й такі споживачі, що боргують підприємству понад 10 тисяч гривень. Таких споживачів – 1738.  Їхній борг – 56 млн 925,1 тисяч гривень.
 

Підприємство проводить роз’яснювальну роботу з боржниками, однак, якщо вичерпано усі важелі впливу, справи передаються до суду. Щомісяця подається понад 60 заяв про стягнення заборгованості.  За час опалювального періоду 2017-2018 років понад  50 % від позовних заяв було задоволено на користь підприємства. 

 
Коментарі (0)