ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Вінниця на 95% готова до опалювального сезону

Вінниця на 95% готова до опалювального сезону

Під час міжопалювального періоду підприємства житлово-комунальної сфери готувались до осінньо-зимового сезону

Під час міжопалювального періоду підприємства житлово-комунальної сфери готувались до осінньо-зимового сезону. На даний час переважну більшість запланованого вже виконано. Детально про готовність житлово-комунального господарства, підприємств паливно-енергетичного комплексу та установ міста до стабільної роботи в осінньо-зимовий на засіданні виконкому міської ради 27 вересня розповів директор департаменту міського господарства Григорій Пурдик.

Комунальне підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» почало готуватись до нового опалювального сезону ще навесні. За цей період було виконано поточний ремонт теплових мереж та центральних й індивідуальних теплових пунктів на 100% від запланованого. Також зроблено ремонт для підвищення надійності 38 котелень та 2-х ТЕЦ, капітальний ремонт котлів на 3-х котельнях (вул. Магістратська, 2, вул. О.Кошиці, 18 та вул. Немирівське шосе, 26).

Крім цього, на виконання Меморандуму з Урядом Швейцарії проводяться роботи по реконструкції газової та будівництву твердопаливної котелень по вул. С.Зулінського, 9. По зазначених котельнях завершуються роботи з монтажу технологічного обладнання, тривають електромонтажні роботи та влаштування зовнішніх мереж. Роботи планується завершити до початку опалювального періоду.

По капітальному ремонту житлового фонду, в тому числі на умовах співфінансування, виконано ремонт міжпанельних стиків, утеплення фасадів, встановлення металопластикових вікон, інженерних мереж, ремонт систем електрозабезпечення більше ніж на 190%. Зроблено капітальний ремонт 8 000 м2 м’яких та шиферних покрівель, що складає більше ніж 170%.

 

 
Коментарі (0)