ГоловнаНовини ЖКГТранспортВінницю та передмістя з'єднають новим автобусним маршрутом

Вінницю та передмістя з'єднають новим автобусним маршрутом

У Вінниці поповнили автобусні маршрути. Зокрема, новий автобус курсуватиме між Вінницею та приміськими населеними пунктами.

У Вінниці створили автобусний маршрут сполученням «Лука-Мелешківська – Залізничний вокзал». Автобус працює у тестовому режимі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

На маршруті наразі курсує лише один автобус , оборотній рейс якого становить 1,2 год. Вартість проїзду складає 2,5 грн.

«Курсуватиме він (автобус, - ред.) від Залізничного вокзалу через пр. Коцюбинського, вул. Д. Нечая на Луку-Мелешківську, і в зворотному напрямку. Такий маршрут допоможе селянам, які працюють у місті, комфортніше доїжджати до Вінниці та з роботи додому», - йдеться у повідомленні.  

Крім цього, зазначається, що при збільшенні пасажиропотоку, рейс можуть поповнити ще одним автобусом, що скоротить інтервал руху до 30 хв.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з 1 квітня у Києві відновлять одну із зупинок для автобусних маршрутів №51 та тролейбусів №43. Відтак, з наступного місяця на вказані маршрути повертають зупинку «Вулиця Академіка Філатова», що по бул. Дружби народів. Працюватиме зупинка в режимі «на вимогу» в обох напрямках.

 
Коментарі (0)