ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВінницю третю добу викопують від снігу

Вінницю третю добу викопують від снігу

У Вінниці, починаючи з суботи, не припиняються снігопади. Загалом, з 6 грудня в обласному центрі випало більше половини місячної норми опадів. За таких складних умов комунальні служби міста працюють цілодобово

На сьогодні висота снігового покрову у місті сягає понад 27 см. Сильний снігопад досить швидко зводить нанівець результат роботи спецтехніки, працівників дорожніх служб та ЖЕКів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

Разом з тим, ситуація в місті стабільна: громадський транспорт курсує регулярно, опалення подається без збоїв, а усі служби працюють у посиленому режимі.

Певні проблеми у деяких районах міста час від часу виникають із холодним водопостачанням, та вивезенням сміття.

За інформацією Авіаційно-метеорологічної станції міста, такі складні погодні умови протримаються до середи, 12 грудня. І весь цей час комунальні служби працюватимуть цілодобово.

На сьогодні прибиранням та посипкою доріг, тротуарів, зупинок, очисткою решіток зливової каналізації та вивозом снігу одночасно займається 41 одиниця техніки. Це вдається забезпечити за рахунок того, що в наявності є 63 одиниці техніки, яка змінює одна одну.

Окрім снігоприбиральної техніки у прибиранні вулично-шляхової мережі міста задіяні 120 прибиральників.

Ускладнюють роботу прибиральної техніки і автомобілі, які власники продовжують паркувати на узбіччі доріг. Слід зазначити, що за минулі вихідні, в області рятувальниками, спільно з працівниками автодору зі снігових заметів було витягнуто 57 різноманітних транспортних засобів.

 
Коментарі (0)