ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВінницькі комунальники долають негоду

Вінницькі комунальники долають негоду

Вінницькі комунальники продовжують боротьбу з негодою. Для прибирання вулиць від снігу та ожеледиці задіяно більше 20 одиниць спецтехніки.

У Вінниці тривають снігопади і морозна погода. Для підтримання належного стану функціонування пасажирського транспорту у місті було мобілізовано всю техніку і працівників дорожніх служб та ЖЕКів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

Наразі на всіх прибудинкових територіях Вінниці задіяні більше 700 прибиральників і 23 одиниці спеціальної техніки. Якщо виникне необхідність у залученні додаткової техніки, комунальні чи спеціалізовані підприємства зможуть надати транспортні засоби у повному обсязі.

Станом на сьогодні вже розчищено більше 100 основних вулиць приватних забудов, від яких великою мірою залежить життєзабезпечення приватного сектору.

Нагадаємо, за останню добу до розчищення вулиць і доріг в населених пунктах України залучили 4560 одиниць техніки, використано 38,81  тис. тонн піщано-сольової суміші, проїзд до всіх населених пунктів забезпечено.

 
Коментарі (0)