ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняВінницькі тепломережі на порозі глобального оновлення

Вінницькі тепломережі на порозі глобального оновлення

Вінниця активно готується до зими, зокрема у місті тривають роботи по заміні тепломереж. Всього у поточному році планують замінити понад півкілометра старих труб.

У Вінниці триває заміна мереж теплопостачання по центральній вулиці Грушевського. Цього року тут буде замінено понад півкілометра старих труб на нові попередньо-ізольовані, - інформує «Mistinfo». Це дасть прекрасну можливість підприємству-постачальнику послуг суттєво зменшити тепловтрати, а всім мешканцям мікрорайону – отримувати належні послуги з надання теплопостачання та гарячого водозабезпечення.

Всього у поточному році планують замінити 520 метрів труб. На сьогодні вже більше половини роботи зроблено. За останні роки старі труби, які не містили ізоляцію, замінюються на попередньо-ізольовані, що мають оптимальний діаметр для постачання гарячої води.

«Якщо говорити про центр міста, то через застарілість систем теплозабезпечення стаються десятки аварій щорічно, - повідомив міський голова Володимир Гройсман. -  Протягом останніх років ми будуємо попередньо-ізольовані мережі. Нашим планом модернізації систем теплозабезпечення міста передбачено ряд проектів, які ми реалізовуємо. Це в подальшому допоможе суттєво економити на транспортуванні енергоносіїв».

Нагадаємо, за 2 літніх місця у місті здійснено реконструкцію тепломережі по вулиці Михайличенко, починаючи від вулиці Визволення, довжиною в 125 метрів. Департамент капітального будівництва також планує у цьому році здійснити реконструкцію тепломережі по вулиці Архітектора Артинова до Соборної, загальною довжиною 212 метрів.

 
Коментарі (1)
Иван Смольный
26 Липня 2013 p. 23:44
Всього у поточному році планують замінити 520 метрів труб.??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вінницькі тепломережі на порозі глобального оновлення???????!!!!!!!!!!! Это что сатира, про ГЛОБАЛЬНОЕ обновление, или так, абы чё ляпнуть?