ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВінницьким вулицям обіцяють нове світло

Вінницьким вулицям обіцяють нове світло

У Вінниці на цей рік заплановане масштабне відновлення освітлення міських вулиць. На деяких ділянках нові системи вуличного освітлення з’являться вже в кінці квітня.

У Вінниці у районі Старого міста відремонтують мережі вуличного освітлення. У цьому році у місті планують реалізувати 4 проекти з покращення освітлення вулиць. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

Наразі, у Вінниці тривають роботи по прокладці ліній із світлодіодними світильниками на деяких вулицях Старого міста. Закінчити роботи планують до кінця квітня.

Крім цього, продовжують роботи з реконструкції систем вуличного освітлення на вул. Аграрна, Глінки, Затишна, Грушева, Нахімова,  Молодіжна, провулків Фадєєва, Грушевий, Молодіжний, Добрий, 1-7 тупиків Аграрний.

«Загальна вартість проекту 1,195 млн грн. Ним передбачається змонтувати шафу управління, встановити додатково 46 опор та 196 світильників, прокласти 7,5 км кабелю. На сьогодні всі опори ми вже встановили, змонтовано 9 світильників по вулиці Грушевій. На опорах, що вже були встановлені раніше, замінюємо старі лампи розжарювання на світлодіодні світильники», - зауважили у міськраді.

Також у місті планують цього року реконструювати мережі зовнішнього освітлення вулиць квартального комітету «Поділля», «Царина», пішохідної зони по Хмельницькому шосе, проїзду від Пирогова. На реалізацію цих проектів, у міському бюджеті передбачено 3,113 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на запорізьких вулицях відремонтують світло. Міська влада планує виділити близько 3 млн грн на ремонт систем зовнішнього освітлення.

 
Коментарі (0)