ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЗапорізьким вулицям «подарують» світло

Запорізьким вулицям «подарують» світло

На запорізьких вулицях відремонтують світло. Міська влада планує виділити близько 3 млн грн на ремонт систем зовнішнього освітлення.

У Запоріжжі міська влада планує виділити 3 млн грн на ремонт 25 об’єктів систем зовнішнього освітлення. Зокрема, комунальники вже відновили світло на вул. Гагаріна, Перемоги та на проспекті Леніна. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Всі міські системи зовнішнього освітлення потребували ремонту. Відтак, замінено 200 м повітряних електроліній, відремонтовано вісім електричних опор та світильників. Вартість проведених робіт склала 16 тис. грн.

«За два місяці відремонтовано майже чотири тисячі світильників, замінено 41 світильник і понад 1300 перегорілих електроламп, прокладено 1,24 кілометри проводів повітряних ліній. Роботи тривають, вони виконуються, в тому числі і звернення, в яких запорожці просять відремонтувати зовнішнє освітлення на тому чи іншому ділянці, вулиці», - йдеться у повідомленні.

Крім цього, у місті розроблено перелік об’єктів, які потребують ремонту. Список включає ремонт освітлення на 60 вулицях міста.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові в історичній частині міста відновили вуличне освітлення. Також, у цьому році планується реконструювати зовнішнє освітлення ще на кількох міських вулицях.

 
Коментарі (0)