ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВнутрішньобудинкова каналізаційна мережа не залежить від відключень електроенергії

Внутрішньобудинкова каналізаційна мережа не залежить від відключень електроенергії

Що стосується внутрішньобудинкових каналізаційних мереж, то їхня робота практично не залежить від відключень електроенергії. Система водовідведення у багатоквартирних будинках працює за гравітаційним принципом.
Безумовно, відключення електропостачання мають безпосередній вплив на роботу водопровідно-каналізаційної системи міста. Але фахівці Київводоканалу роблять усе можливе, щоб споживачі не відчували незручностей при користуванні системою водовідведення. Завчасно вживаються стабілізаційні заходи, що дозволяють мінімізувати ризики виливання стоків та інших надзвичайних ситуацій на каналізаційних об’єктах, про це розповіла пресслужба Київводоканалу.
 
Що стосується внутрішньобудинкових каналізаційних мереж, то їхня робота практично не залежить від відключень електроенергії. Система водовідведення у багатоквартирних будинках працює за гравітаційним принципом. Тобто все, що ви змиєте в унітаз, з ваших труб самопливом відправиться до каналізаційних колекторів, а далі – на  наші каналізаційні насосні станції.
 

Тільки це за умови, що ви будете використовувати каналізацію за призначенням, і не викидатимете в неї тверде побутове сміття, залишки їжі, вологі серветки тощо. Використання каналізації у якості смітника може привести до заторів навіть за умов стабільного електропостачання. 

 
Коментарі (0)