ГоловнаНовини ЖКГПодіїVodafone не гарантує мобільний зв'язок на території Донецької області

Vodafone не гарантує мобільний зв'язок на території Донецької області

Мобільний оператор «Vodafone-Україна» не може перевірити чи відремонтувати своє обладнання на непідконтрольній території Донецької області

Мобільний оператор «Vodafone-Україна» не може перевірити чи відремонтувати своє обладнання на непідконтрольній території Донецької області, це заявила начальник відділу зв’язків з громадськістю компанії Вікторія Рубан, інформує «Радіо Свобода»

«Неможливо таке. Ми працюємо відповідно до українського законодавства. Ми працюємо за українськими ліцензіями, виданими нам Україною. Чинне законодавство забороняє нам працювати або вести будь-яку господарську або комерційну діяльність на непідконтрольній території», — розповіла Вікторія Рубан.
 
Вона також підкреслила, що, якщо “Vodafone” і отримає офіційний дозвіл на в’їзд на непідконтрольну територію, компанія не буде нікого посилати туди без гарантій безпеки.
 
Проблему зі зв’язком в Донецькій області винесли на переговори Контактної групи в Мінську.
 
За даними оператора, найбільш імовірною причиною відсутності зв’язку в Донецькій області є відсутність електроживлення.
 
“Луганський трафік пішов в повному обсязі, донецький — чомусь ні. Тобто, це точно проблема, яка існує не з нашого боку, не залежить від нас”, — сказала Рубан.
 
Коментарі (0)