ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВодоканали ловлять на порушеннях

Водоканали ловлять на порушеннях

Один із водоканалів на Івано-Франківщини працював з порушеннями. Працівники місцевої Держфінінспекції виявили фінансові втрати та втрати матеріальних ресурсів на загальну суму понад 420 тис. грн.

Під час ревізії КП «Галичводоканал» держфінінспекторами було виявлено порушення, які призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на загальну суму 421 тис. грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Зокрема, у повідомленні йдеться, що підприємство завищило вартість та обсяги виконаних природоохоронних робіт, через що із Галицького міського бюджету йому зайво виділено 270 тис. грн.

«Окрім того, КП «Галичводоканал» не переказало до місцевого бюджету 56 тис. грн, отриманих від послуг з розміщення обладнання і надання в оренду приміщень» - зауважують у Держфінінспекції.

А також додають, що під час ревізії виявлено недоотримання підприємством доходів за надані послуги, оплату спожитої орендарями електроенергії, придбання за завищеними цінами бензину, зайву виплату зарплати, незаконне списання паливно-мастильних матеріалів, нестачу товарно-матеріальних цінностей.

За недотримання законодавства з фінансових питань 5 посадових осіб підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності.

Про результати ревізії поінформовано Прокуратуру Галицького району.

 
Коментарі (0)