ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГВодоканали повільно «стають на лічильник»

Водоканали повільно «стають на лічильник»

До кінця року всі підприємства водопровідно-каналізаційного господарства мають бути на 100% оснащені приладами обліку води та стоків, однак на сьогодні повністю лічильниками забезпечені лише підприємства трьох областей і м. Києва.

Підприємства водопровідно-каналізаційного господарства продовжують оснащувати технологічними приладами обліку води та стоків. У Мінрегіоні сподіваються таким чином оптимізувати схеми водопостачання населених пунктів, а також зменшити витрати ресурсів, - зазначають у прес-службі відомства.

Так, станом на 1 липня 2014 року рівень оснащеності приладами обліку води становить 72%, а стічних вод - 44,5%.

На 100% технологічними засобами обліку води та стоків оснащені підприємства водопровідно-каналізаційного господарства Рівненської, Харківської, Херсонської областей та м. Києва.

Зауважимо, у рамках підготовки об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років Мінрегіоном поставлено завдання перед місцевими органами влади забезпечити до кінця 2014 року стовідсоткову оснащеність підприємств водопровідно-каналізаційного господарства технологічними засобами обліку води та стоків.

 
Коментарі (0)