ГоловнаВодопостачанняВодопостачання Донеччини залишається проблемним

Водопостачання Донеччини залишається проблемним

Для п'яти населених пунктів Донецької області залишаються актуальними проблеми з водопостачанням. У деяких з них води немає взагалі, десь введено погодинне обмеження.

У Донецькій області залишається проблематичним водопостачання 5 населених пунктів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Донецької обласної державної адміністрації.

Зокрема, мова про Авдіївку (припинена подача технічної води на виробничі підприємства), Костянтинівку та Костянтинівський район (подача води проводиться локально за графіком, в мікрорайонах, де водопостачання відсутнє, мобільні бригади підвозять технічну воду в бочках), Макіївку (подача води скорочена до 8 годин на добу), Слов'янськ (водопостачання в місті відсутнє) і Харцизьк (подача здійснюється 4 години на добу).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 10 червня робота каналу «Сіверський Донець - Донбас» була тимчасово зупинена в результаті артилерійського обстрілу насосної станції. На період зупинення каналу водопостачання міст і селищ планувалося здійснювати з резервних водоймищ.

Раніше терористи також зазіхали на Карлівське водосховище.

 
Коментарі (0)