ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВодопостачання Донецької області сьогодні може бути обмежено

Водопостачання Донецької області сьогодні може бути обмежено

"ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля" частково відключить від електропостачання КП "Компанія "Вода Донбасу", яка постачає воду жителям Донецької області
ПрАТ "ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля" частково відключить від електропостачання КП "Компанія "Вода Донбасу", яка постачає воду жителям Донецької області, про це повідомила прес-служба ПрАТ "ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля".
 
"23 травня 2019 року на вимогу постачальника "останньої надії" ДП "Укрінтеренерго" оператор системи розподілу виконає часткове відключення електропостачання комунального підприємства "Компанія "Вода Донбасу"... Водопостачальне підприємство буде відключено від електроенергії за борги перед постачальником електроенергії - ДП "Укрінтеренерго", - йдеться у повідомленні.
 
У квітні через проблеми у КП "Компанії "Вода Донбасу" без водопостачання залишилися населені пункти Костянтинівського і Торецького району Донецької області.
 
Як зазначається, "ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля" отримав 15 травня нову заявку від постачальника "останньої надії" на відключення електропостачання КП "Компанія "Вода Донбасу" вже 23 травня 2019 року.
 

"Оператор системи розподілу згідно з вимогами законодавства зобов'язаний провести відключення боржника. Нове відключення ставить під загрозу водопостачання багатьох населених пунктів Донецької області", - зазначили у компанії. 

 
Коментарі (0)