ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВодопостачання «йде» з Луганської області

Водопостачання «йде» з Луганської області

Бойовики обстріляли насосну станцію у селі Світличне Попаснянського району, яка подає воду у прифронтові села контрольованої Україною території, а також на окуповану частину Луганщини. Через це частина регіону перебуває без води.

В  ніч на 28 червня бойовики обстріляли з «Градів» насосну станцію у селі Світличне Попаснянського району, яка подає воду у прифронтові села контрольованої Україною території, а також на окуповану частину Луганщини. Через це частина населених пунктів регіону залишилася без водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомив губернатор області Геннадій Москаль.

«Внаслідок вогневого удару об’єкт сильно пошкоджений, без води залишаються села Нижнє, Світличне, Тошківка, Чехірове та Новотошківка на контрольованій Україною території. Крім того, повністю припинена подача води на окуповану частину області», - зазначив пан Москаль.
 
На місце виїхали ремонтні бригади, коли вдасться відновити водопостачання, поки не відомо, додав він.
 
За словами пана Москаля, за останні дні це другий цілеспрямований обстріл систем водопостачання на лінії розмежування.
 
«На початку тижня бойовики «Градами» й артилерією розбили насосну станцію в с. Карбоніт, яку ми змогли оперативно відремонтувати, а зараз обстріляли й пошкодили насосну станцію в Світличному. Після такого подавати воду на окуповану територію ми не збираємося», - заявив глава області. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», днями буревій та обстріли залишили без світла прифронтові села в Луганській області. Частині регіону вдалося відновити електропостачання, частина – перебувала без електрики.
 
Коментарі (0)