ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВодопостачання повертається в Донецьку область

Водопостачання повертається в Донецьку область

У Донецькій області запустили в роботу Донецьку фільтрувальну станцію, в результаті чого в ряд населених пунктів повернулося водопостачання.

Вчора була запущена в роботу Донецька фільтрувальна станція. В результаті була відновлена подача води на місто Авдіївка і населені пункти Ясинуватського району. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі підприємства «Вода Донбасу».

«Вчора фахівцям Донецького регіонального виробничого управління вдалося заварити пробоїни на питному водоводі, пошкодженому в результаті бойових дій (водовід розташований на кордоні Куйбишевського та Київського районів Донецька — між залізничним вокзалом і аеропортом)», – йдеться в повідомленні. 
 
Відновлена подача води мешканцям Старобешевого, витік на водогоні «Кипуча Криниця — Старобешеве» усунуто.
 
За інформацією прес-служби, ремонтні бригади Слов'янського РПУ ліквідували витік на ділянці трубопроводу Другого донецького водопроводу, який проходить через ставок в селище Новодмитрівка. Відновлювальні роботи проводилися водолазами під водою. В даний час відновлена подача води у містах: Дружківка, Костянтинівка, Дзержинськ.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Мінрегіоні перейнялися проблемою якості водопровідної води в Україні і станом водно-каналізаційного господарства в цілому. Так, у відомстві прорахували кілька кроків, необхідних для оптимізації роботи водопровідно-каналізаційної системи.

 

 
Коментарі (0)