ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВодопостачання в Кропивницькому буде поновлено в середу-четвер

Водопостачання в Кропивницькому буде поновлено в середу-четвер

Ще 1 липня на водогоні «Дніпро-Кіровоград», через крадіжку металу в Світловодську впала електроопора і сталося аварійне відключення технологічного обладнання. Це призвело до відключення водопостачання чотирьох найбільших міст області.
Ще 1 липня на водогоні «Дніпро-Кіровоград», через крадіжку металу в Світловодську впала електроопора і сталося аварійне відключення технологічного обладнання. Це призвело до відключення водопостачання чотирьох найбільших міст області: Кропивницького, Олександрії, Світловодська та Знам’янки. Ситуація, що сталася, кваліфікована, як надзвичайна, повідомляє сайт Кіровоград 24.
 
Попередньо представники обласного водоканалу заявили, що водопостачання в обласному центрі буде відновлено у вівторок, 4 липня, після 22 години. В інших містах раніше. 
 
Натомість, в інтернеті з’явилася інформація від користувачів, що нібито воду в Кропивницькому можуть дати сьогодні, 3 липня, після 17 години. 
 
В диспетчерській водоканалу повідомляють, що водопостачання в Кропивницькому буде поновлено, в кращому випадку, в середу-четвер.  
 

Начальник департаменту ЖКГ Кіровоградської ОДА і взагалі повідомила, що вода на лівому березі Кропивницького з’явиться 5 липня з 7 до 10 ранку, а на правому березі того ж дня з 17 до 20 години. 6 липня вода в Кропивницькому буде подаватися з 7 до 10 ранку, а 7 липня з 17 до 20 вечора. А повноцінне водопостачання в обласному центрі відновиться лише в суботу, 8 липня.   

 
Коментарі (0)