ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВодопостачання Житомира дійшло до суду

Водопостачання Житомира дійшло до суду

«Житомиробленерго» відновило електропостачання об'єктів «Житомирводоканалу», однак збирається подати до суду на мера міста за його різкі висловлювання на адресу компанії

Вчора на сайті Житомирської мерії з'явилось повідомлення про те, що мер, прокурор області та губернатор змусили обленерго підключити станції третього підйому водоканалу, які були відключені вдень 23 січня. Слід зазначити, що в результаті відключення даних станцій без води залишалися жителі Північно-Західного району міста.

У свою чергу прес-служба обленерго повідомляє, що електропостачання об'єктів водоканалу було відновлено врезультаті переговорів між керівництвом «Житомиробленерго» та Міністром енергетики та вугільної промисловості Едуардом Ставицьким, з приводу заборгованості комунального підприємства за використану електроенергію.

Також за деякими даними керівництво «Житомиробленерго» збирається подати в суд на мера міста Володимира Дебоя.

«Ми збираємося подавати судовий позов з приводу висловлювань мера Житомира Володимира Дебоя на адресу компанії «Житомиробленерго» та відстоювати честь і гідність компанії. «Злочинні дії», «приватна компанія захопила систему енергопостачання міста і знущається над людьми» - такі вислови з боку керівника міста неприпустимі», - повідомило джерело в обленерго.

Джерело: Житомир.info

 
Коментарі (0)