ГоловнаНовини ЖКГЖитлоВолинські багатоповерхівки перевірили на аварійність

Волинські багатоповерхівки перевірили на аварійність

У Луцьку після обвалу багатоповерхового будинку на вулиці Рівненській, місцеві чиновники вирішили провести перевірку житлового фонду міста

Про це під час сесії міської ради розповіла заступник мера Лариса Соколовська.

З її слів, до комісії, яку створили після обвалу багатоповерхівки на вулиці Рівненській, 109, надійшло 287 звернень мешканців про огляд будівель. «В деяких випадках виявилось, що можна було й не виїжджати, але члени комісії оглянули всі», - зауважила чиновник.

Загалом члени комісії визначили, що 133 будинки потребують усунення дефектів, а ще 41 – поточного ремонту. Листи з відповідною інформацією надіслали балансоутримувачам будинків.

Також волинський філіал Державного науково-дослідного та проектно-вишукувального інституту «НДІпроектреконструкція» вже виготовляє проектно-кошторисну документацію на капремонт 19 будівель, а ще в 17 багатоповерхівках досліджуватимуть дефекти та шукатимуть шляхи їх усунення.

Депутати міської ради доручили міським фінансистам закласти в бюджет 2013 року кошти на паспортизацію житлового фонду, який потребує виправлення дефектів та ремонт.

Джерело: Волинські новини

 
Коментарі (0)