ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВолинські дороги ремонтують неправильно

Волинські дороги ремонтують неправильно

Зокрема, у Ківерцівському районі, де на відповідні роботи передбачалося 320 тис. грн, сьогодні вже витрачено на третину більше – 450 тисяч

Волинська обласна влада стурбована нераціональним використанням коштів, передбачених на ремонт доріг комунальної власності. Зокрема, у Ківерцівському районі, де на відповідні роботи передбачалося 320 тис. грн, сьогодні вже витрачено на третину більше – 450 тисяч.

Про це наголошувалося  26 березня на нараді під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Башкаленка, інформує прес-служба.

Відповідно до раніше озвучених владою планів, до Великодня в районах у першу чергу необхідно відремонтувати під’їзні дороги до храмів та цвинтарів. Поставлений термін виконання – до 12 квітня. На дороги до лікарень, шкіл та ФАПів тривають процедури узгодження проектно-кошторисної документації та укладення договорів підряду.

«Приблизне фінансування реконструкції доріг на кожен район складає 300 тисяч гривень. І кожна бюджетна копійка має використовуватись раціонально», - наголосив О.Башкаленко.

При цьому він зауважив, що решту коштів, необхідних для ремонту доріг, мали докладати з місцевих бюджетів.

При цьому керівники районів, де ще не розпочинали ремонтних робіт, отримали від першого заступника голови облдержадміністрації попередження. Термін виправлення ситуації – до 29 березня, в іншому випадку кошти перепрофілюють на інші об’єкти.

Перший заступник голови облдержадміністрації наголосив також на активізації впорядкування до Пасхальних свят придорожніх смуг.

Участь у нараді взяли голови районних державних адміністрацій, окремі сільські, селищні та міські голови.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)