ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВолинські ліси розкреслили дорогами

Волинські ліси розкреслили дорогами

У Волинській області продовжується будівництво лісових доріг. Так, відбулося відкриття ще двох шляхів протяжністю в 18 км.

У Волинській області відбулось відкриття двох лісових доріг на території державних підприємств «Городоцьке лісництво» та ДП «Цуманське лісництво».  Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

Перша дорога протяжністю 10 км сполучає села Городок-Градицьк, друга – 8 км з’єднує Карпилівку з Сильцем. Введення в експлуатацію ще одного відрізку заплановане незабаром і у Камінь-Каширському лісництві. Вартість цих трьох доріг становить понад 5 млн грн, в тому числі, 2 млн грн, – це кошти обласного бюджету.

Варто зазначити, за словами голови Державного агентства лісових ресурсів Віктора Сівеця, Волинь – в числі лідерів з кількості введених кілометрів лісових доріг. Із тисячі запланованих на цей рік у державі, 10% - дороги Волинського регіону.

Загалом цьогоріч на Волині збудують 100 км лісових доріг, з них 70 км – першого і другого типу з твердим покриттям, 30 км – ґрунтовим.

 
Коментарі (0)