ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаВолинські навчальні заклади перейдуть на альтернативне паливо

Волинські навчальні заклади перейдуть на альтернативне паливо

У наступному році Волинь планує перевести всі котельні шкіл та садочки на альтернативні види палива. Це забезпечить стабільне теплопостачання освітніх закладів та суттєво зекономить державні кошти.

Міська влада Волині має намір у 2015 році перевести усі школи та дошкільні навчальні заклади на альтернативні види палива, запевняють наразі ідуть приготування. Зокрема, за інформацією прес-служби Волинської ОДА, регіон почав отримувати фінансування з держбюджету: стабільно надходять транші на першочергові заходи, так, лише на енергозбереження регіон отримав уже 12 млн грн.

Окрім цього, прискорюється завершення будівництва шахти №10 «Нововолинська». Згідно з підписаним Президентом України законом про підтримку вугільної галузі, область очікує 100 млн грн на ці цілі.

Також триває робота над інвестиційним проектом з розвитку волинського торфовидобування, втілення якого  стане ще одним кроком у мінімізації енергозалежності від газу.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», уряд планує переобладнати газові котельні на роботу з альтернативними видами палива, аби прожити опалювальний сезон з теплими батареями. Проте, це буде безрезультатно, якщо українці не займуться утепленням своїх будинків.

 
Коментарі (0)