ГоловнаНовини ЖКГВолиняни житимуть довше – у «швидких» і лікарнях є японська апаратура

Волиняни житимуть довше – у «швидких» і лікарнях є японська апаратура

22 червня на Волині перебувала делегація Посольства Японії в Україні. Дипломати прибули в область із благодійною місією у рамках грантового проекту Уряду Японії «Людська безпека».Як повідомили ІА «Україна Комунальна» у прес-службі Волинської ОДА, за цією програмою було надано сучасне медичне обладна

22 червня на Волині перебувала делегація Посольства Японії в Україні. Дипломати прибули в область із благодійною місією у рамках грантового проекту Уряду Японії «Людська безпека».

Як повідомили ІА «Україна Комунальна» у прес-службі Волинської ОДА, за цією програмою було надано сучасне медичне обладнання Маневицькій центральній районній лікарні на суму близько 100 тис. дол. та Луцькій станції швидкої медичної допомоги – для обладнання карет невідкладної допомоги – на суму майже 72 тис. дол.

Від імені волинян заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк подякував представникам Посольства Японії за надану допомогу і запевнив, що сучасне медичне обладнання буде служити покращенню якості надання медичної допомоги мешканцям області.

«Проект реалізовано в рамках Програми безвідплатної допомоги, що спрямована на підтримку проектів, представлених неурядовими організаціями, і є доказом зусиль, що докладає Японія з метою забезпечення людської безпеки та поглиблення міжнародної співпраці», - зазначили представники посольства. Радник з медичних питань Посольства Японії Баба Такеші зауважив: «Ми дуже задоволені тим, як швидко і ефективно Волинь реалізувала наш спільний проект. Обладнання встановлене і медичний персонал уже використовує його для поліпшення якості надання допомоги пацієнтам».

У супроводі Олександра Курилюка та виконавчого директора благодійного фонду Петра Онищука гості відвідали Маневицьку ЦРЛ, зустрілися з колективом лікарні та оглянули встановлене обладнання.

 
Коментарі (0)