ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоВолодимир Гройсман: Бюджет на 2017 рік не має бути “бюджетом проживання”

Володимир Гройсман: Бюджет на 2017 рік не має бути “бюджетом проживання”

Володимир Гройсман: Бюджет на 2017 рік має бути не “бюджетом проживання”, а таким, що дозволить розвивати національну економіку.
Володимир Гройсман: Бюджет на 2017 рік має бути не “бюджетом проживання”, а таким, що дозволить розвивати національну економіку, повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України.
 
За словами Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, державний бюджет на 2017 рік має бути не буде бюджетом проживання, а таким фінансовим документом, що дасть можливість розвинути національну економіку та змінювати ситуацію в країні.
 
“І внесення Бюджету вчасне, і можливість декілька місяців так, як передбачає процедура... Більше того, цей бюджет має бути не бюджетом проживання, а це має бути бюджетом, який дасть можливість і розвинути національну економіку. Тому що дуже важливо, щоб ми формували наші ресурси або наші видатки безпосередньо з того, що ми можемо консолідувати в бюджет”, — зазначив В.Гройсман.
 
Прем’єр-міністр зауважив, що уряд вніс проект Бюджету на 2017 до Парламенту, як передбачає процедура, вчасно до 15 вересня.

“Ми хочемо якісної дискусії, ми хочемо обговорень, хочемо, щоб усі чітко розуміли, які пріоритети в Бюджеті на 2017 рік, які ми ставимо завдання, які перед нами стоять виклики, щоби ми хотіли б змінити, використовуючи такий інструмент як публічні фінанси, публічний бюджет”, — додав В.Гройсман. 

 
Коментарі (0)