ГоловнаНовини ЖКГПодіїВолодимир Зеленський заборгував за комуналку в окупованому Криму

Володимир Зеленський заборгував за комуналку в окупованому Криму

Володимир Зеленський володіє квартирою у Лівадії у Криму. Декілька місяців тому він перестав платити комунальні платежі, утворилася заборгованість.
Влада окупованого Криму подасть позов для того, щоб у судовому порядку стягнути заборгованість за комунальні послуги, що утворилася у президента України Володимира Зеленського, який володіє нерухомістю в Лівадії. Про це повідомило ТАСС з посиланням на голову окупованого Криму Сергія Аксьонова.
 
Як відзначає видання, Володимир Зеленський володіє квартирою у Лівадії у Криму. Декілька місяців тому він перестав платити комунальні платежі, утворилася заборгованість.
 
"Судитися. Вийду з позовом. Мене ж вони хочуть заарештувати за щось. Ось і ми затримаємо його як боржника. У разі прибуття до Криму", - заявив Аксьонов, відповідаючи на питання про заходи, які прийме влада окупованого Криму.
 
Глава Криму нагадав, що Зеленський раніше своєчасно платив за комунальні послуги.
 
"Колеги казали, що раніше стабільно вносив по 6 тис. рублів на місяць", - додав Аксьонов.
 

Нагадаємо, 30 листопада Київський апеляційний суд дозволив затримати Аксьонова. Суд скасував рішення Шевченківського районного суду Києва від 4 жовтня. Тоді суддя відмовився задовольнити клопотання Офісу генпрокурора дозволити затримати Аксьонова, щоб забезпечити його участь у розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

 
Коментарі (0)