ГоловнаКоментаріТранспортВ.Омелян: «Ryanair майже домовився з аеропортом «Бориспіль»

В.Омелян: «Ryanair майже домовився з аеропортом «Бориспіль»

Найбільший ірландський лоукостер Ryanair все-таки вийде на український ринок. Переговори між європейським лоукостером Ryanair і аеропортом «Бориспіль» знаходяться на завершальній стадії.
Найбільший ірландський лоукостер Ryanair все-таки вийде на український ринок. Переговори між європейським лоукостером Ryanair і аеропортом «Бориспіль» знаходяться на завершальній стадії. Сторонам вдалося знайти консенсус.
 
Про це у вчорашньому ефірі телеканалу «Прямий» заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.
 
«Я вірю, що Ryanair зайде на український ринок. У нас остаточно оформлюються переговори зараз. Нам вдалося знайти консенсус з аеропортом "Бориспіль", він був з аеропортом "Львів", і 2018 рік однозначно стане роком дешевих авіаперевезень», - повідомив Володимир Омелян.

Лоукостер Ryanair повинен був почати літати з Києва та Львова восени цього року і навіть почав продавати квитки на свої рейси. Однак переговори між авіаперевізником та «Борисполем» були зірвані, через що Ryanair спочатку призупинив продаж квитків, а потім взагалі скасував всі заплановані рейси з України. Після цього переговори продовжилися, однак остаточні терміни виходу лоукостера на український ринок досі невідомі. 

 
Коментарі (0)