ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГВпродовж п’яти років «Укрпошта» підвищить тарифи в декілька разів

Впродовж п’яти років «Укрпошта» підвищить тарифи в декілька разів

Всесвітній поштовий союз (ВПС) затвердив план підвищення тарифів на поштові послуги для всіх країн-експортерів, у тому числі і України

Всесвітній поштовий союз (ВПС) затвердив план підвищення тарифів на поштові послуги для всіх країн-експортерів, у тому числі і України. Це означає, що тарифи будуть підвищуватися з 2020 року та протягом п'яти років. Про це повідомляє прес-служба "Укрпошти".

Таке підвищення цін протягом п'яти років вирішили ввести замість одночасного різкого стрибка.

Дане рішення Всесвітнього поштового союзу зупинить вихід США з організації, який був запланований на жовтень 2019 року і допоможе не допустити зростання поштових тарифів по всьому світу в кілька разів.

В "Укрпошті" запевняють, що такі заходи покликані мінімізувати ризик "поштового колапсу" і припинення вільного поштового обміну.

"Це був дуже складний процес знаходження балансу між діаметрально протилежними інтересами наших ключових партнерів – США, Китаю, Німеччини, Канади. Ніколи не можна бути повністю задоволеним компромісом, але це той варіант, який дає можливість розвиватися нам і нашим клієнтам і зберігає міжнародну поштову систему", – пояснив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

 

 
Коментарі (0)