ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Всі комунальні підприємства та житлові будинки Сміли підключені до опалення

Всі комунальні підприємства та житлові будинки Сміли підключені до опалення

В Смілі, яка замерзала через багатомільйонні борги, після підключення до газу всіх котелень в місті, скасували надзвичайний стан.
В Смілі, яка замерзала через багатомільйонні борги, після підключення до газу всіх котелень в місті, скасували надзвичайний стан.
 
Всі житлові будинки підключені до опалення, повідомив мер міста Олексій Цибко, передає УНН.
 
"На 100% все підключено. І комунальні підприємства, і будинки, де живуть люди, їх у нас 152, всі забезпечені теплом", - підкреслив він, наголосивши на тому, що в даний час вже опалюються дитсадки, школи та лікарні.
 
"Надзвичайний стан вже зняли", - розповів мер міста Олексій Цибко.
 
Поряд з цим, мер міста також зазначив, що НАК "Нафтогаз України" так і не підписав договір про постачання газу в Смілу.
 
"Вони все одно не підписують з нами договір і вимагають минулі борги взяти на себе. На це городяни не підуть ніколи", - заявив Цибко.
 
Нагадаємо, що від холоду страждали більше 55 тисяч городян, третій рік поспіль тепло надходить із затримкою, в минулому році опалення відключали тричі.
 
Міська влада Сміли говорить про 2,5 млн гривень боргу. У той же час керівництво ВАТ "Черкасигаз" називає іншу цифру – 150 млн грн. Нещодавно в Смілі 11 шкіл припинили заняття через відсутність опалення. Навчальний процес був призупинений, а дітей перевели на дистанційне навчання. 

Ви не знаєте, як правильно обрати диван до вашої вітальні? Пропонуємо вам завітати у торговий центр "Гора". Тут на вас чекає широкий вибір меблі високої якості та за привабливою ціною. Затишна та стильна мебель для вашого комфорту.

 
Коментарі (0)