ГоловнаПослугиФінансування ЖКГУ Києві покращують електрозабезпечення одного з мікрорайонів

У Києві покращують електрозабезпечення одного з мікрорайонів

У столиці в межах приватного сектора Жуляни проводяться роботи з реконструкції електричних мереж. Це дозволить підвищити якість і надійність електрозабезпечення цього мікрорайону.

Працівники «Київенерго» проводять активні роботи з реконструкції електричних мереж в межах приватного сектора Жуляни. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

Зокрема, на вулицях Совській, Повітрофлотській, Комсомольській, Шевченка і Котляревського вже повністю проведена заміна опор. Крім того, вже частково проведена заміна повітряних ліній, встановлено 2 щоглові трансформаторні підстанції. 
 
У найближчі дні буде встановлено ще 2 комплектні трансформаторні підстанції по 400кВА і прокладено 2 кабельні лінії загальною довжиною майже 3 км.
 
«Згадані роботи, які «Київенерго» проводить в рамках інвестиційної програми на поточний рік, дозволять підвищити якість і надійність електрозабезпечення цього мікрорайону. Сумарна вартість робіт, запланованих на поточний рік, становить 9 млн 558 тис. грн», – йдеться в повідомленні.
 
На підприємстві пояснили, що електричні мережі приватного сектору Жулян гостро потребували робіт у зв'язку з незадовільним технічним станом. Реконструкцією охоплені електричні мережі по вул. Горького, Котляревського, Шевченка, Леніна, Садовій, Комсомольській, Повітрофлотській, Совській, Смерековій, Медичній, Карла Маркса, Робочій, Новій, Шкільній, Московській, Молодіжній, Колоскова, а також пров. Шевченка, Леніна і Московському.
 
Під час робіт планується замінити близько 30 км повітряних ліній електропередач 0,4 кВ, на яких неізольований провід буде замінений на сучасний самонесучий ізольований провід, 2,63 км кабельних ліній номіналом 10 кВ і 1,6 км кабельних ліній номіналом 0,4 кВ. 
 
Також буде виконано заміну 4 комплектних трансформаторних підстанцій і встановлено 5 нових щоглових трансформаторних підстанцій, замінено будинкові вводи і, при необхідності, винесено прилади обліку на фасади будинків.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», київська міська електричка продовжить курсувати із змінами. Це обумовлено незакінченими роботами по заміні залізничного шляхопроводу на перегоні «ст. Борщагівка – ст. Київ-Петрівка».
 
Коментарі (0)