ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГВстановлення паркоматів в Житомирі є економічно невиправданним

Встановлення паркоматів в Житомирі є економічно невиправданним

1 квітня у місті повинні бути встановлені паркомати. Це обладнання дуже дороге, потрібно близько 900 тис. грн для забезпечення паркувальних зон. А очікуємо ми отримати 825 тис. грн збору

2 березня в Житомирській міськраді відбулося засідання виконавчого комітету.

Під час обговорення питання про виконання міського бюджету за 2011 рік та заходи щодо організації виконання міського бюджету в 2012 році директор департаменту бюджету та фінансів міської ради Сергій Гаращук зазначив, що є проблема економічної виправданості встановлення паркоматів в Житомирі.

«1 квітня у місті повинні бути встановлені паркомати. Це обладнання дуже дороге, потрібно близько 900 тис. грн для забезпечення паркувальних зон. А очікуємо ми отримати 825 тис. грн збору. Тобто виникає питання економічної доцільності прийняття таких заходів», - заявив Сергій Гаращук.

Нагадаємо,  з 1 січня 2012 року набули чинності 2 пункти Правил паркування транспортних засобів, затверджених постановою Кабінету міністрів України від 3.12.2009 р., в яких зазначено, що всі майданчики для платного паркування обов'язково повинні бути обладнані паркувальними автоматами і в'їзними -виїзними терміналами. Пізніше уряд України переніс термін обов'язкову установку паркоматів або автоматичних в'їздних-виїзних терміналів до 31 березня включно. З 1 квітня придбання паркувального талона стане можливим тільки за безготівковим розрахунком.

Джерело – Житомир.Інфо

 

 
Коментарі (0)