ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоВітчизняні дороги пропонують ремонтувати за рахунок митниці

Вітчизняні дороги пропонують ремонтувати за рахунок митниці

Раді пропонують поексперементувати з фінансуванням ремонту доріг в деяких регіонах країни. Зокрема, це стосується шляхів загального користування державного значення в Одеській, Волинській та Львівській областях.

Під куполом Верховної Ради зареєстрували законопроект №3694 «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо експерименту в Одеській, Волинській та Львівській областях з фінансування реконструкції, поточного ремонту  автомобільних доріг загального користування державного значення».

«Метою проекту Закону є створення умов для забезпечення ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення Р-05 Городище - Рівне - Старокостянтинів (міжнародний пункт пропуску КПП «Городище») та Р-76 «КПП «Прикладники» - Зарічне-Дубровиця» (міждержавний пункт пропуску КПП «Прикладники») шляхом залучення відповідних бюджетних ресурсів.

Зокрема, документом пропонується направити до спецфонду  обласного бюджету Рівненської області 50% від суми перевиконання щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів на території Рівненської області.

Нагадаємо, кількома днями раніше у стінах Верховної Ради було зареєстровано законопроект № 3678 «Про внесення зміни до розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України щодо експерименту в Миколаївській  області з фінансового забезпечення реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення».

 
Коментарі (0)