ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВітчизняне ЖКГ готують до зими за планом попри певні проблеми

Вітчизняне ЖКГ готують до зими за планом попри певні проблеми

У Мінрегіоні відзвітували про підготовку ЖКГ до проходження осінньо-зимового періоду. У відомстві наголошують, що всі роботи проходять згідно з графіком.

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства заявляють, що технічна підготовка комунальної інфраструктури проводиться згідно з графіком. Про це заявив заступник директора Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Мінрегіону Віктор Токаренко, передає прес-служба відомства.

Чиновник наголосив, що, попри певні проблеми, області дотримуються визначеної Мінрегіоном стратегії.

«Очікуємо, що до 1 вересня стовідсотково будуть підготовлені об’єкти соціальної сфери – дитячі садочки, школи та лікарні. А до 1 жовтня плануємо повну технічну готовність до зимового періоду житлово-комунального господарства в цілому», -- сказав пан Токаренко, нагадавши, що спеціалісти Департаменту у вересні об’їдуть усі регіони з контрольними перевірками.

Щодо заготовлення твердого палива на котельнях він зазначив, що деякі області потроху, але поповнюють вугільний запас до зими: «На сьогодні Дніпропетровська область завезла до місцевих теплокомуненерго 2956 тонн вугілля – а це 63% від запланованої кількості. Львівська область заготувала 60%, а Миколаївська – 73%».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства повідомляють, що ЖКГ до проходження осінньо-зимового періоду готове на 60-65%.

 
Коментарі (0)