ГоловнаНовини ЖКГПодіїВітренко втретє спробують призначити віцепрем'єром - Голова партії “Слуга народу”

Вітренко втретє спробують призначити віцепрем'єром - Голова партії “Слуга народу”

Питання призначення Юрія Вітренко на посаду першого віцепрем'єр-міністр – міністра енергетики виноситиметься втретє на розгляд Верховної Ради
Питання призначення Юрія Вітренко на посаду першого віцепрем'єр-міністр – міністра енергетики виноситиметься втретє на розгляд Верховної Ради.
 
Про це розповів лідер партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.
 
"На початку пленарного тижня в будь-якому разі – це 80 із 100% потрібна фракція, потрібно зібратися. Є важливі закони, є ініціативи програмні, або президентські…Їх треба інколи обговорювати…Другий привід збирати фракцію – це кадрові питання. Тому що ми зрозуміли на прикладі першого призначення Юрія Вітренка, їх вже два було, ще наступне буде…Що в Zoom не можна проводити співбесіду з кандидатами на відповідні посади…", - розповів Олександр Корнієнко.
 
Він також зазначив, що за підсумками двох голосувань стало зрозуміло, що силами однієї лише фракції "Слуга народу" підтримати таке призначення не виходить.
 

У ЗМІ з'явилася інформація, що Офіс Президента наполягає на необхідності третього голосування щодо кандидатури Вітренка. Зокрема, там розраховують, що проведена з нардепами робота, а також повернення в ВР нардепів з ПАРЄ - позитивно вплине на результат. 

 
Коментарі (0)