ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВулиці Харкова прибрали від сміття

Вулиці Харкова прибрали від сміття

Комунальники Харкова взялися за прибирання вулиць. Тільки сьогодні вдень у місті працювали десятки техніки. За день працівники підприємства прибрали десятки кубометрів дорожнього змету.

Комунальні служби приводять в порядок вулиці, двори і парки Харкова. За інформацією КП «Шляхрембуд», сьогодні вулиці міста вдень прибирають 50 одиниць техніки, вночі працювали 34 машини. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міськради.

За інформацією прес-служби, за вихідні працівники підприємства прибрали з доріг 269,5 куб. м сміття. 

«За даними Департаменту комунального господарства, прибиранням сміття, підмітанням доріжок, очищення урн у парках, скверах і на площах займаються 214 комунальних працівників; обрізанням дерев, посадкою квітів, косінням газонів займається 131 людина, всього охоплено 9,2 гектар  території. Крім того, на закріплених ділянках прибиранням займаються 541 робочий і 8 одиниць спецтехніки», - відзвітували в Харківській міськраді.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на харківських вулицях утримується обмеження руху транспорту. На цей час громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами.
 
Коментарі (0)