ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВулиці Києва врятують від темряви

Вулиці Києва врятують від темряви

Попри мільйонні борги «Київміськсвітла», у «Київенерго» вирішили не вимикати освітлення на вулицях столиці. Відключеним об’єктам його планують відновити після погашення заборгованості за спожиту електроенергію.

У «Київенерго» вирішили не вимикати об’єкти вуличного освітлення, що обслуговуються «Київміськсвітлом». Остання компанія заборгувала за спожиту електричну енергію понад 40,3 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

У травні 2013 року «Київміськсвітло» припинило платити за електроенергію. Через критичну заборгованість «Київенерго» було змушене відключити частину об’єктів, які забезпечують вуличне освітлення.
 
«Зокрема тимчасово було відключено 15 об’єктів у Святошинському, Солом’янському, Оболонському, Дарницькому, Деснянському районах столиці по вулицям Космонавта Комарова, Симиренка, Якуба Колоса, Кільцевій дорозі, Леніна, Закревського, Булаховського, Боткіна, Борщагівській, Мате Залки та проспекту Григоренка», – йдеться в повідомленні.
 
Наразі між ПАТ «Київенерго», КП «Київміськсвітло» та Київською міською державною адміністрацією тривають консультації з приводу вирішення питання щодо погашення заборгованості.
 
«Додаткових відключень у найближчий період не планується», – підсумували в «Київенерго».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 11 червня компанія «Київенерго» вимкнула освітлення на деяких вулицях столиці.
 
Коментарі (0)