ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняВвечері Україна і РФ поговорять про газ

Ввечері Україна і РФ поговорять про газ

У Міненерго допускають, що «газові» перемовини можуть продовжитися у неділю після 15:00. Однак точне місце і час поки що невідомі.

Тристоронні переговори Росії, України і ЄС щодо газу можуть продовжитисяу неділю 15 червня. Про це «Укрінформу» повідомили у прес-службі Міністерстві енергетики і вугільної промисловості.

«Переговори ще не розпочалися. Час і місце уточнюються. Вони можуть продовжитись сьогодні після третьої дня», - сказали у прес-службі.

Як передав «Укрінформ», офіційний представник «Газпрому» Сергій Купріянов 15 червня спростував інформацію щодо продовження тристоронніх перемовин Росії, України і ЄС щодо газу.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Тристоронні переговори по газу, що проходять у суботу в Києві, завершилися. За інформацією видання, першим зустріч залишив глава «Газпрому» Олексій Міллер, який швидко пройшов до машини, не давши яких коментарів. Разом з тим очільник Міністерства енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан заявив, що тристоронні газові переговори 14 червня завершилися безрезультатно.
 
Коментарі (0)