ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Газові» перемовини в Києві виявилися безрезультатними

«Газові» перемовини в Києві виявилися безрезультатними

Тристоронні переговори щодо ціни на газ впадають в кризу. Остання зустріч представників України-Росії-ЄС пройшла у Києві та знову виявилася безрезультатною.

«Газові» перемовини, що відбулися вчора у Києві, тривали недовго. До того ж, жодного результату вони не дали. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Тристоронні переговори по газу, що проходять у суботу в Києві, завершилися. За інформацією видання, першим зустріч залишив глава «Газпрому» Олексій Міллер, який швидко пройшов до машини, не давши яких коментарів.
 
Разом з тим очільник Міністерства енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан заявив, що тристоронні газові переговори 14 червня завершилися безрезультатно.
 
«Рішень не знайдено, тому за пропозицією єврокомісара Еттінгера на ранок 15 червня заплановано продовження переговорів», - зазначив пан Продан. Разом з тим Міністр не уточнив точного часу переговорів. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», видобуток газу в Україні приблизно дорівнює обсягу споживання. То ж, у «Нафтогазі» переконані, що впродовж літа проблем з газопостачанням не буде.
 
Коментарі (0)