ГоловнаПослугиБудівництвоЯк вибрати продавця електричної теплої підлоги

Як вибрати продавця електричної теплої підлоги

Система електричної теплої підлоги сьогодні активно використовується як основне або додаткове джерело опалення приміщень різного типу

Система електричної теплої підлоги сьогодні активно використовується як основне або додаткове джерело опалення приміщень різного типу: офісів, магазинів, будинків, квартир тощо. Усе тому, що сучасні виробники пропонують широкий асортимент продукції, з яким можна ознайомитись на https://teploman.com.ua/teplapidloga/. Нагрівальні мати або кабелі відрізняються один від одного за товщиною, потужністю, максимальною температурою нагрівання поверхні тощо.

Втім, важливо не лише знайти якісну теплу підлогу, але й відшукати надійного перевіреного продавця, який пропонує сертифіковані безпечні та довговічні нагрівальні мати і кабелі. Як це зробити? Ми зібрали основні критерії пошуку надійних магазинів електричної теплої підлоги.

 

Звертайте увагу на асортимент

чим більше різних варіантів електричної теплої підлоги буде представлено в магазині, тим краще. Адже так ви зможете облаштувати систему в різних кімнатах. Для одного типу приміщення чи підлогового покриття підходить, наприклад інфрачервона плівка. А для іншого – лише нагрівальний кабель.

В цілому сьогодні асортимент продукції вирізняється такими видами:

  • алюмінієві нагрівальні мати;
  • інфрачервона плівка;
  • нагрівальні кабелі;
  • нагрівальні мати під плитку.

Також звертайте увагу на бренди, які пропонує продавець. Важливо, аби це були перевірені виробники, які надають гарантію на свої товари.

Цінова політика магазину

Завчасно порівняйте вартість електричної теплої підлоги у різних магазинах. Це дозволить вам зробити правильний вибір. Деякі продавці навмисне завищують вартість нагрівальних матів або кабелів. У той час як на інших сайтах аналогічні системи можна знайти набагато дешевше.

Втім, звісно, варто уникати підозріло низьких цін. Під ними може приховуватися не сертифікована продукція – дешева підробка, яка не відповідатиме стандартам безпеки і швидко вийде з ладу в процесі експлуатації.

Додатковою перевагою будь-якого продавця стануть:

  • наявність акцій та тематичних знижок на сайті;
  • спеціальні пропозиції для постійних клієнтів або оптового замовлення.

Якість сервісу 

Це особливо актуально, якщо ви вперше обираєте для себе електричну теплу підлогу. Важливо, аби в магазині працювали спеціалісти, які розбираються у правилах вибору нагрівальних матів і кабелів, можуть відповісти на всі ваші запитання та допомогти з вибором потрібної системи, виходячи з площі, планування приміщення, типу підлогового покриття, під яке буде встановлюватися тепла підлога тощо.

Звертайте увагу на те, як швидко відповідають працівники магазину і як з ними вдається зв'язатися Зазвичай це можна зробити:

  • за номером телефону;
  • в онлайн чаті на сайті;
  • електронною поштою;
  • месенджерами.

Фахівці повинні бути ввічливими та надавати розгорнуті відповіді на питання. Такий ретельний підхід дозволить уникнути взаємодії з ненадійними продавцями і знайти магазин, де ви зможете вигідно купити якісну, безпечну та довговічну електричну теплу підлогу.

 
Коментарі (0)