ГоловнаПослугиБудівництвоЯк вигідно купити міжкімнатні двері

Як вигідно купити міжкімнатні двері

Сучасні виробники пропонують купити двері міжкімнатні різного дизайну, на які завжди чудова ціна

Вдале оформлення дверного отвору – простий спосіб підтримати конкретний стиль приміщення, привнести в нього комфорт, затишок та зручність. Відокремити одну кімнату від іншої, покращити звуко-/теплоізоляцію, додати приватності – для цього достатньо купити двері міжкімнатні.

Функціональність під чіткі потреби

Придбання буде вивіреним і вигідним, коли можливості купленого товару (або його потенціал) співпадають з вашими вимогами. Чітко визначте роль міжкімнатних дверей в просторі:

  • надійне повне перекриття дверних отворів глухим полотном;
  • можливість використання скляної моделі для візуального розширення приміщення;
  • економія простору роздвижними рішеннями;
  • можливість замаскувати двері варіантами прихованого монтажу та ін.

Головне, щоб міжкімнатні двері були чітких параметрів, не деформувались і не просідали при активній експлуатації, фурнітура витримала циклічність використання.

 

купити двері міжкімнатні

 

Ключові критерії вибору

Сучасні виробники пропонують купити двері міжкімнатні різного дизайну. Моделі від класики до модерну легко адаптуються до різних стилістичних рішень інтер’єру, гармонійно зливаються з ними або задають «ритм» для побудови потрібної дизайнерської концепції.

На що звернути увагу?

  1. Матеріал дверного полотна та фінішного покриття. Масив дерева чи похідні від нього (ДСП, МДФ), скло. Конструкції із деревини можуть бути задекоровані різними техніками (ламінація, шпонування). Від цього залежить строк служби конструкції в цілому та ціна міжкімнатних дверей.
  2. Розмір. Типові моделі чи полотна індивідуальних параметрів.
  3. Спосіб відкривання – розпашні, розсувні, маятникові, складені.
  4. Декор. Глуха стулка чи з фільонками, вставками, різьбленням, піскоструминними малюнками на склі.
  5. Якість фурнітури. Чим більше користувачів, частота відкривання/закривання, тим надійніші по зносостійкості мають бути петлі, замки та ручки.

Безліч варантів в Albero

В інтернет-каталозі Альберо представлені сучасні стильні конструкції для облаштування дверного пройому. Це пропозиції лідируючих виробників Rodos, Папа Карло, SecretDoors, Wood House, Wakewood. Тут купити чи замовити можна моделі стандартного розміру та по індивідуальних ескізах. Технічні білі двері міжкімнатні, фарбовані чи під фарбування, скляні та шпоновані – широкий асортимент на будь-який бюджет.

Онлайн-вітрина Albero стане чудовим способом ознайомитись з наповненням колекцій, а однойменні офлайн-салони дверей та підлогового покриття в найбільших містах України – це точки самовивозу товару. Можлива доставка транспортними компаніями в Львів, Київ, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк.

 
 
Коментарі (0)