ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняЗ 1 грудня починають діяти нові правила енергоефективності будівель

З 1 грудня починають діяти нові правила енергоефективності будівель

Нові державні будівельні норми "Живі будинки. Основні положення", що встановлюють вимоги до енергоефективності домів, вступають у силу з 1 грудня

Нові державні будівельні норми "Живі будинки. Основні положення", що встановлюють вимоги до енергоефективності домів, вступають у силу з 1 грудня.

Про це повідомив замінник міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе, передає БізнесЦензор з посиланням на прес-службу міністерства.

"Проектування живих домів з класом енергоефективності не нижче" З "можна економити до 40% на енергії", - відметив Парцхаладзе.

По словам чиновників, обновленні стандарти будуть розповсюджуватися на новому будівництві та реконструкції житла.

"Весь прогресивний мир рухається у створенні енергозбереження, і ми обов'язково переносимо цей позитивний досвід". 23 липня заступники вступили в силу в законі "Про енергетичну ефективність будівництва", в якій внесли сучасні європейські вимоги до енергоефективності і ввели класичні енергетичні ефективні будівлі від A до G до . Відповідно, ці принципи були вченими при оновленні ГСН по живих домів ", - пояснив замінник міністра.

Відповідно до новим ГСН, живі будинки та вбудовані в них помешкання загальнодоступного проектування розробляють клас енергоефективності нижче "С" з участю вимог ГСН В.2.6-31: 2016 "Теплова ізоляція будівлі".

 

 
Коментарі (0)