ГоловнаНовини ЖКГПодіїЗ 12 листопада в Черкаській області буде діяти червоний рівень епідемічної небезпеки

З 12 листопада в Черкаській області буде діяти червоний рівень епідемічної небезпеки

На території Черкаської області з 00 год. 00 хв. 12 листопада встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки.
На території Черкаської області  з 00 год. 00 хв. 12 листопада встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
 
У регіоні спостерігається перевищення ознак епідемічної небезпеки за двома ознаками. Зокрема, кількість госпіталізованих пацієнтів з підтвердженими та підозрілими випадками COVID-19 протягом останніх семи днів на 100 тис. населення, який становить 63,8 – 63,9. А також коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19, який перевищує встановлені 20% і складає 26,5-26,6%.
 
Таким чином, встановити з 00 годин 00 хвилин 12 листопада 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Черкаської області.
 
В регіоні застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.
 

На сьогодні у червоній зоні перебувають місто Київ і Київська область, а також Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Івано-Франківська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Хмельницька й Чернігівська області. 

 
Коментарі (0)