ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ 2 листопада Укрзалізниця запускає поїзд Ковель- Харків

З 2 листопада Укрзалізниця запускає поїзд Ковель- Харків

Продаж квитків на цей поїзд вже відкритий,ціна квитків коливатиметься від 254 гривень до 155 гривень.

Продаж квитків на цей поїзд вже відкритий,ціна квитків коливатиметься від 254 гривень до 155 гривень.

Починаючи з 2 листопада "Укрзалізниця" запускає новий поїзд №127/128 Ковель - Харків, який з'єднає західні та східні регіони України. 

Про це йдеться у повідомленні РБК-УКРАЇНИ з посиланням  на сайт "Укрзалізниці". 

Наголошується, що в складі поїзда передбачено 8 плацкартних і 8 купейних вагонів. Поїзд курсуватиме за графіком через день по парних числах у напрямку Ковель - Харків і по непарних числах - назад. 

"Поїзд №127/128 Ковель - Харків слідуватиме через станції Луцьк, Рівне, Здолбунів, Шепетівка, Бердичів, Біла Церква, їм. Т. Шевченка, Знам'янка, Кременчук, Полтава-Південна - всього близько 30 населених пунктів. Відправлення з Ковеля у 14:20, прибуття до Харкова о 12:10. У зворотному напрямку відправлення з Харкова з 03.11.2017 через день по непарних днях в 13:30, прибуття в Ковель в 10:18", - йдеться в повідомленні.

 Також повідомляється, що продаж квитків на цей поїзд вже відкритий, купейні квитки коштують від 254 гривень, а плацкартні - від 155 гривень.

 "Укрзалізниця" розвивається і впроваджує нові маршрути, завдяки чому розвивається і туристичний потенціал регіонів, українці зможуть більше подорожувати і пізнавати Україну. За місяць вводимо прямий зв'язок Ковель - Харків. Думаю, що з призначенням поїзда ще більше відпочиваючих з Слобожанщини відвідають туристичні об'єкти Полісся і Волині, в тому числі перлину західної України - Шацькі озера", - заявив керівник ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

За його словами, потяг 127/128 Ковель-Харків - це перший з низки поїздів, курсування яких буде призначено в цьому році. 

Він також зазначив, що "Укрзалізниця" готує такі нові напрями: Івано-Франківськ - Костянтинівка, Одеса - Лисичанськ, Одеса - Харків, Київ - Солотвино, Чернігів - Івано-Франківськ, Одеса - Рахів, Ужгород - Лисичанськ.

Нагадаємо, американська компанія General Electric Transportation зацікавлена у модернізації ПАТ "Укрзалізниця", зокрема, оновлення парку локомотивів українського підприємства.

 

 
Коментарі (0)