ГоловнаНовини ЖКГПодіїЗ 23 березня в Києві та в Одеській області діятиме червоний рівень епідемічної небезпеки

З 23 березня в Києві та в Одеській області діятиме червоний рівень епідемічної небезпеки

В регіонах застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.
З 00 години 00 хвилин 23 березня 2021 р. в Києві та Одеській області  діятиме червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 20 березня.
 
В Одеській області, відмічається зростання госпіталізацій і за останні три дні цей показник перевищує встановлений постановою Кабінету Міністрів показник у 60 осіб на 100 тис. населення. «Другим показником, який перевищила Одеська область, є виявлення випадків інфікування, які протягом останніх 7 днів перевищує показник у 20%», - підкреслив головний санітарний лікар.
 
Таким чином за результатами заслуханих доповідей та з урахуванням обговорення Комісією ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 години 00 хвилин 23 березня 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території м. Києва та Одеської області.
 
В регіонах застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.
 

Головам Одеської ОДА та Київської міськдержадміністрації доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів. 

 
Коментарі (0)