ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЗ будинків Запоріжжя «зникли» гаряча вода та опалення

З будинків Запоріжжя «зникли» гаряча вода та опалення

Мешканці Запоріжжя частково залишилися без гарячого водопостачання та опалення. Відключення викликані ремонтними роботами на трубопроводах. Відновити подачу гарячої води та тепла обіцяють до кінця дня.

У Запоріжжі сьогодні відсутнє гаряче водопостачання та опалення у будинках на деяких вулицях міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Зазначається, з 9:00 до 16:00 відключено подачу гарячої води споживачам у 57 будинках по вулицях: Авраменко, Вороніна, Косигіна, Куйбишева, Мікояна, Полякова, 11,13,13 а у Шевченківському районі.

«Гаряче водопостачання мешканцям міста припинено у зв'язку з проведенням ремонтних робіт по заміні ділянки трубопроводу діаметром 375 мм», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, проведення аварійних ремонтних робіт на мережах теплопостачання, спричинило відключення опалення у споживачів.

Так, з 10:00 і до усунення пошкоджень тепло буде відсутнє у будинку по вул. 12 Квітня, 2б, а також з 10:00 до 14:00 по вул. Правди,28 (д/з) в Орджонікідзевському районі.

Примітно, без теплопостачання до 17:00 через виконання аварійних ремонтних робіт на трубопроводі, лишилися споживачі за адресою вул. Костянтина Великого, 10 у Жовтневому районі.

Нагадаємо, мешканцям Криму загрожує новий тариф на водопостачання та водовідведення. Зокрема, якщо він буде затверджений, то з наступного року на жителям окупованого півострова доведеться платити за воду за подвійним тарифом.

 
Коментарі (0)