ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗ центру Києва «зникають» незаконні МАФи

З центру Києва «зникають» незаконні МАФи

Київська міська державна адміністрація продовжує боротися з нелегальними МАФами у столиці. У вівторок біля Палацу Спорту комунальники прибрали кілька незаконних кіосків.

У вівторок 13 січня було прибрано 3 нелегальних МАФи біля ДП «Палац спорту». Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«Силами Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА було прибрано 3 нелегальних МАФи», – йдеться в повідомленні.
 
Cпоруди з’явилися після введення мораторію у квітні 2013 року. Крім того, у власників МАФів була відсутня дозвільна документація.
 
Нагадаємо, за підсумками вересня - листопада минулого року силами відділу контролю за благоустроєм району було демонтовано 18 одиниць незаконно розміщених тимчасових споруд.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вночі у Бортничах проводилась чергова промивка та знезараження мереж водопостачання. Також «Київводоканал» та Держсанепідслужба відібрали проби води, результати яких будуть відомі 16 січня.
 
Коментарі (0)